söndag, oktober 25, 2009

Ny webshop

Nu har Retromega äntligen slagit upp portarna för sin helt nya webshop. Där finns en hel del schyssta retroprylar att handla kan jag intyga! Bland annat snygga smycken och vykort, och inte minst den fina boken "50-talets bästa vänner". (Som jag för övrigt lottade ut här på bloggen förra året.) En bok som jag varmt kan rekommendera! Klicka på bilden så kommer du direkt till shoppen. :-)

4 kommentarer:

Dilldall-Nina sa...

Hei Cel´dara ;)! Vil bare legge igjen en kommentar og si hei! Tenker på deg og håper at du svever rundt på polkadot-skyer. Jeg er trøtt om dagen og sliter med min konsentrasjon - men det er jo til å leve med. Ellers har jeg det BRA ;)! STOOOOOOOOOOOOOOOOOOR kram från mig!

Ninas Drops sa...

Hello hello.
Jo du..når det gjelder lysene ja...
Hm... har strykejernet på ganske svak varme jeg da. Også med matpapir i mellom... Det blir liksom fint de fleste gangene, men så hender det jo noen ganger at det sklir litt ut og blir fælt... Men lykke til.
Var det noe mer så bare si ifra.
Drops

Ninas Drops sa...

- og du...du tar alle lagene i fra hverandre på serviettene ikke sant?.. det er som regel 3 lag med papir...også beholde du kun det øverste fine med motiv og farge..(kanskje det er dette du har gjort feil..?)
Klem fra Drops

pysselpralinen sa...

Åhå, det där låter som en spännande web-shop. Den får man nog ta sig en titt på. Jag shoppade två veckotidningar från -30 och -40-talet förra helgen och njuter nu av att kika på de tjusiga annonserna och illustrationerna. Jag skulle nog aldrig i livet orka piffa mig så i håret och snajsa till mig i retroklänningar som till exempel Miriam (Miriams kafferep) gör. Men det gör mig väldans glad att titta på dem! På något sätt var allt ju så mycket mer äkta förr.