måndag, oktober 05, 2009

Kiss & Hug

(Bild lånad från Rocket St George)

Hittade precis dom här fina broderikitten på Rocket St George. Riktigt snygga tycker jag. Skulle lätt kunna tänka mig sånna här kuddar i soffan! Men att brodera själv? Blää.. näää!

6 kommentarer:

Dilldall-Nina sa...

OH - det var kjempefine - men wow - så mye jobb. Er enig i ditt bläa og näää der gitt ;). Ønsker deg en kjempefinuke, Cel´dara. Her er det höstlov faktisk. Masse klem.

Mandragora sa...

Vad fina! Men så länge det bara är korsstygn är det helt okej.

annahoj sa...

snyggt! Men håller med, ett jäkla jobb med att brodera. Blää. Kram

Sofie sa...

Svar: Tusen tack :D Åh, jag gillar den andra och tredje också ^-^ fast jag borde verkligen försöka ta mig från att måla så mycket rosa och lila :D haha

Lady Thirty sa...

vilka fina!!!

sv: du kan beställa genom mig så shoppar jag åt dig och skickar dem :)
tack för din fina kommentar!

pysselpralinen sa...

Tjusiga kuddar! Men allt med bollfrans och korsstygn tror jag på! ;-) Fast att sätta sig och brodera det där? Nej tack, då kan jag lägga ner det här med att försöka hitta nytt jobb för det där lär ju ta ett par-tre år.

Kul att du gillade paketet! :-) Och du vet att det där var en "no-strings-attached-gåva" vilket betyder att man kan ta det hur lugnt som helst och inte alls behöver fundera på att skicka något i retur. För jag är bara nöjd med att det finns någon jag kan dela min Babushka-förtjusning med! Eller som de brukar säga: Delad Babushka-glädje är dubbel Babushka-glädje! :-)
Extra kul att Elvis är sugen på att äta upp dem. Sådan matte sådan katt, jajjemen! :-)