tisdag, september 22, 2009

Tävlar om krukgubbar


Jag som så många andra tycker att dom här krukgubbarna är himla söta. Dom fanns att köpa på Citygross här för ett tag sen, men jag gick och velade om vilken färg jag ville ha och rätt vad det var så var dom såklart slut.
Men vilken tur då att Living Like Linda just nu har en utlottning där man kan vinna hela 3 stycken krukgubbar från Innerum.se i valfri färg! Så nu håller jag tummarna! :-)

6 kommentarer:

pysselpralinen sa...

Åh vilka glada och gulliga! :-)
Själv har jag insett att jag har en hel flyttkartong med krukor som jag inte använder men som jag egentligen inte vill slänga eftersom det ju egentligen är ganska schyssta. Men vårt förråd är ju sprängfyllt!!! Pust.

Va du är bra på att hitta kul Youtube-klipp! Den där katten hade jag gärna haft här hemma. Som sällskap om dagarna. Fast jag fattar inte att den inte springer all världens väg när den blir blöt, våra katter när jag var liten hade ju aldrig i livet gått så nära vattenkranen. Hur är det med Elvis, han är inte så glad i att bada va?

Sandy sa...

Fasen va tuffa! Inte sett dom innan..vi har ju inte nymodigheter som Citygross på Gotland ;)
Verkligen jättesöta =)

Snart kommer vi till Karlshamn! Vi har snart äntligen längtat klart..september månad har nog varit den längsta i år!!

Är allt bra med dig annars? =)

Persilja sa...

Vilka cooola!!!
Den blåa skulle jag ha valt! :D
Ang tapeterna håller jag med i att dels den ljusblå med röda var finast och att den kanske passade föööör bra. ;D Mitt ok här i livet att inte klara av för mycket matchning...

Cel'Dara sa...

Pysselpralinen: Ja, jag känner igen det där med krukorna. Det blir ju att man samlar på sig en del. Och dom är svåra att slänga dessutom. Man tänker ju att dom säkert kommer att komma till användning nån gång, eller hur? ;-)
Och du har rätt gällande Elvis och vatten. Han är inte särskilt förtjust i att bada, nej! Men ibland så måste han ju.. och då jädrar får man stålsätta sig. Sist tror jag att jag nästan blev blötare än honom faktiskt, haha! :-D

Sandy: Kan tänka mig att månaden har känts lång, ja. Hoppas det har varit värt väntan sen när ni väl har blivit installerade här. :-)

Persilja: Ska bli spännade att se vad du väljer till slut. :-)

Sandy sa...

Ja, det är helt klart värt väntan! Och att ha härdat ut på jobbet har det också varit värt =P hehe Idag var det äntligen sista dagen!!

Vi kommer inte bo i lägenheten i en månad utan möbler, tok ;) Vi ska bo hos Johans föräldrar första månaden i väntan på lägenheten. Får inte tillgång till den föräns typ 1 nov. Så de kommer inte gå någon nöd på oss..förutom att vi får pendla varje dag ifrån Tingsryd =)

Cel'Dara sa...

Sandy: Hehe, jag tänkte väl det! Såg framför mig hur ni och katterna skulle sova på golvet i en tomt ekande lägenhet i en hel månad. Verkade ju lite konstigt faktiskt! ;-P
Pendla från Tingsryd kan ju vara lite drygt, det tar ju ändå en stund att köra menar jag. Men gör man det i väntan på nåt gott så kan det ju vara värt det. :-)
Var det Salong Noir du skulle börja klippa på eller? Så jag vet vart jag ska gå sen menar jag. ;-)
Jag är iofs precis nyklippt nu, men nästa gång kommer jag till dig såklart. :-)