måndag, juli 06, 2009

Rött, grönt, orange..t(?), blått
(Klickbara bilder lånade från Easy Living)

Snyggt när man matchar med bara en färg på det här viset. Men själv är jag på tok för splittrad för att kunna klara av det.
Jag vill ha alla färger på samma gång ju!
Men samtidigt tänker jag... om man skulle komma hem till nån som hade det såhär, skulle det kännas mysigt? Skulle man känna sig hemma?

3 kommentarer:

Linnea sa...

Nix jag faller inte för de här rummen, jag tycker det blir för hårt mot det vita. Men det är ju som det mesta andra en smaksak. Jag tycker om att matcha färger i nyanser när det gäller inredning och sen inte kritvitt, utan mer benvitt. Ex i vardagsrummet har vi grå soffa, benvita väggar och vinrött som konrast, + persiska mattor som ger mönster och hemtrevnad (enligt mig). I sovrummet har vi varmare vitt på väggarna och sen dovt grönt/kaki och sen glansiga kuddar i grönt, beige och en blå - alla i kinesiskt siden i olika mönster. Oj vilken lång kommentar det blev...

Nadja, Lillen och Lillens pappa sa...

Jag gillar de två nedersta! Men jag skulle nog föredra en mörkare blå på väggarna, det brukar bli lite varmare då, och så skulle jag välja en sandig ton (som mattan) i stället föt vitt på väggarna och foder/lister... och mörkt trägolv!
Ja, inredningsinspiration är det!

Anonym sa...

Helt klart,den RÖDA!!!!
Ciao Ewan