lördag, juni 13, 2009

Dagens varför

Varför envisas Linda Skugge med att ha bruna ögonbryn till sitt kolsvarta hår? Har aldrig fattat grejen med det. Är det jag som är konstig, eller är det inte ganska självklart att ha svarta ögonbryn till svart hår liksom...?

6 kommentarer:

Mandragora sa...

Det är ju inte alltid som man har samma färg på brynen som på håret. Jag har mörkbruna ögonbryn. Det hade sett knas ut om de var röda som håret.

Cel'Dara sa...

Mandragora: You got a point there... För jag känner ju faktiskt en som är blond men som har mörkbruna bryn. MEN, har man svart hår så har man ALLTID svarta bryn. That's a fact. Helt enkelt.

Mandragora sa...

Jag håller med om att det ser märkligt ut. Man skall ha svarta bryn om man har svart hår, oavsett om det är färgat eller inte. Har hon alltid sett ut så? Jag försöker att minnas...

Cel'Dara sa...

Mandragora: Hon har nog alltid haft det så.. men likväl stör det mig. Shit alltså.. jag har nog för mycket fritid, haha!

Annica sa...

Det är alltid snyggast med mörka ögonbryn - bruna eller svarta - oavsett man är blond eller klassisk råtta. Har sett blondiner som färgar håret mörkt men som INTE färgar ögonbrynen! Det ser helt galet ut med blonda ögonbryn till mörkbrunt/svart hår!!! Och när en blondin färgar håret mörkt, men inte färgar så ofta, så gör utväxten tyvärr att det ser ut som att personen är extremt tunnhårig för det blonda håret ser ut som skalpen/hårbotten!!!
Jag började färga hår och ögonbryn som trettonåring för jag tyckte att min egen hårfärg var så ful. För några år sedan, efter 15 års färgande, slutade jag när jag upptäckte att min egen hårfärg inte var så dum ändå - Cendré/brun/koppar! Men ögonbrynen färgar jag fortfarande eftersom de är så ljusa!

Lisa sa...

En annan färgar ju med ögonbrynen, nästan svarta. Tycker det är fint när man ser ögonbrynen (mina är genomskinliga!). Sen är det ju ett plus om det ser bra ut ;)