söndag, mars 08, 2009

Tävla om prickiga bakformar


På bloggen Hemma hos Klara kan man just nu vara med och tävla om tre förpackningar med fina bakformar från nätbutiken Klara färdiga gå. Det finns prickiga formar i alla möjliga kulörer, så kruxet blir väl bara sen att komma på vilka färger man vill ha i fall man har turen att vinna! :-)

5 kommentarer:

Frida sa...

åh vilka fina!

Sandy likes retro sa...

Hej!
Vad kul att du hittade mig och tycker om min blogg! =) Ännu roligare är att du kommenterade så man fick kika in lite här hos dig också, mycket roligt att titta på och läsa! =) Kommer definitivt tillbaka. Mycket trevligt och snyggt.
Och som du sa, inte många svenska (tyvärr) bloggar med samma stil och intresse för 50-talet =) Då blir man lite extra glad när man hittar en av samma "sort" ;)

Ha det bra!

sofie sa...

Svar: Åh man tackar så mycket :D Jag var bara tvungen att lägga in elefanten som header - tycker att den passar väldigt bra där :D hur är det md dej nu, förresten? :) har flytten gått bra? kram!

Linnea sa...

Jag tänkte faktiskt på dig! =)

Det är svårt, jag vet.
Det kommer.
Tro mig.
När det är som värst,
vänder det.

Tant Grön sa...

Skruva och borra, man??? Nej du, i det här hushållet är det kvinnan som står för grovjobbet :-) Men jag skulle ju kunna ge mig in en diskussion huruvida det där med skruva och borra är något som män generellt klarar bättre än kvinnor. Mina åsikter kan uppfattas osm aningen rabiata, milt uttryckt, kanske bäst att låta bli. Dessutom tror jag inte att du tror att män är bättre på att skruva och borra än kvinnor :-)

Hoppas att du trivs i nya lägenheten och att det går bra och framförallt är roligt med piffingen.