söndag, mars 22, 2009

Låt ingen köra med dig

Jag struntar fullkomligt i att filmen Rallybrudar har fått tämligen kassa betyg från recensenterna. Jag har sett den ikväll och jag gillade den jättemycket. En riktigt härlig tjejer-kan-film som man man blir jätteglad av! Särskilt om man som jag är förtjust i allt som har med 50- och 60-talet att göra. Helskönt soundtrack också för den delen. Så se den, om ni inte redan gjort det! :-)

9 kommentarer:

Zizzi sa...

Jag tyckte också att den filmen var underbar!
Kram cissi

Ida sa...

Såg den förra helgen och tänkte faktiskt på dig! Glädjefilm! :)

Sandy likes retro sa...

Är den bra alltså? hmm, jag har varit och ryckt i den några gånger men som sagt, den har ju inte fått toppen betyg så har inte vågat ;) Men nu ska jag absolut se den!! =)

Sv: Ja, supporten ska vara bra! =) men om du får några problem kan du fråga mig först så slipper du kanske köa i supporten =) Beror sig på vad det gäller förstås..men jag hjälper gärna till! =)

☆Cel'Dara☆ sa...

Ida: Vad kul att du tänkte på mig när du såg den, för jag tänkte nämligen på dig! Hihi! :-)

Sandy: Ja det tycker jag verkligen att du ska göra. Se filmen alltså! :-)
Och tack så mycket för erbjudandet med personligt support, men nu hoppas jag verkligen att det inte ska strula igen på ett bra tag framöver. :-)

Persilja sa...

Då måste jag se den! Hade lite fördomar mot den men man ska ignorera såna känslor!!! Tack för tipset!

pysselpralinen sa...

Hm, ibland vet man verkligen inte vad man ska tro om filmer. För en del recensenter har ju en märklig förmåga att hylla allt som är så konstigt och underligt som möjligt. Och dissa vanliga gladfilmer. Kul att du gillade den, då kanske jag ska passa på också. Gillar Eva Röse. Och temat låter kul tycker jag. Innerst inne tror jag ju att det bor en liten rockabilly-brud i mig. Tillsammans med en ädel 1800-tals tjej a la Jane Austen.
Visst är det fint av oss att vi kan gilla varandras smak fast det inte är "vår" smak. Du är snäll mot min superrosa pastellskål trots visst motstånd och
jag skulle aldrig sätta upp en stringhylla men hos dig är det skitfint! :-) That´s what blogg-friends are for! Kram

Nadja, Lillen och Lillens pappa sa...

Okej! litar på dig att den filmen är sevärd! Tack för tippset!

mullemoose.blogg.se sa...

Den ÄR bra, och förstå så svårt det är att inte bli mallig för att man råkar BO i Torsby, hehehe... såg BILEN framför byns Konsum-butik när det var DVD-premiär. Vårkramar från Värmland

☆Cel'Dara☆ sa...

Mullemoose: Nu är min enda fråga.. VARFÖR SNODDE DU INTE BILEN???! Hehe... ;-P