söndag, februari 22, 2009

Blandade trevligheter

En liten blandning av trevligheter från H is for Home som mer än gärna hade fått flytta in hos mig.
Eller nej... just det, jag hade ju redan för mycket prylar!
Hmm... mjaja... Det löser sig nog!(Klickbart collage av Cel'Dara med bilder från H is for Home)

2 kommentarer:

pysselpralinen sa...

Men oj!! =) Vilken lyx att få en sån utmärkelse! Och jag som känner mig så opysslig. Det enda jag pysslat denna helg är en styckad gris! Ja, alltså Hemtex-grisen jag köpte efter jul bara för att få mönstret, det är den stackarn som nu är sprättad och klar. Nu måste jag bara rita upp honom på papper också.
Jag tror absolut att det kan vara nyttigt för ett förhållande med lite längt. Men herregud, sånt väljer man ju aldrig om man inte måste, så smart e man ju inte! För man vill ju umgås med den man är tillsammans med. Det är ju skitsvårt och ganska jobbigt att fundera tillbaks på vad som kan ha gått fel. Och det finns ju inte så ofta några rätta svar. Tyvärr.
Men vad jag har lärt mig av ett antal hårda krascher och dumpningar är att jag alltid tillslut faktiskt landat med fötterna neråt, och kunnat promenera vidare i livet. Jag vet att det gäller dig också. Fast det tar tid att slicka sina sår.
Än en gång, tack gulliga du för utmärkelsen! Nu mååste jag ju sy den sprättade grisen! Ingen återvändo, dags att inte bara låtsas att man e pysslig.

Bettan... sa...

Åh, vad massa fint! Det är ju förresten en sån klocka som André har. Fast hans är röd.
Kram :)