fredag, december 26, 2008

Likör...någon? Jag bjuder!

Planen för dagen var egentligen att jag skulle gå till Jysk och köpa en kudde som min farfar ska få imorgon. Men jag känner mig helt folkskygg idag. Vill inte gå ut på stan eller träffa några människor alls. Känner obehag bara jag tänker tanken faktiskt.
Jag blir lätt så ifall jag vart hemma några dagar, och det är inte ju inte så bra. Vet inte varför det är så, men det har nog alltid varit så om jag tänker efter. Mer eller mindre i alla fall. Kan det bero på mitt jobb? Att jag träffar så mycket folk på jobbet, att jag har blivit helt anti folk på fritiden? Hmm... inte vet jag. Men jag trivs med att vara ensam. Särskilt dagar som idag.
Men jag ska ta mig i kragen. Sammi slutar jobbet kl 16:00 och sen är det tänkt att vi ska åka till hans pappa.
Jag brukar få likör i julklapp av hans pappa, fast att jag inte dricker.
Eller jo, en skvätt likör kan jag väl ta nån gång ibland. Men den Bailey's-flaskan som jag fick förra julen står fortfarande oöppnad i kylen. (Jämte en oöppnad Dooley's som jag också fick förra julen, fast inte av honom då alltså.) Så sällan dricker jag likör.
Hur länge håller sig sånt egentligen? Vågar man ens öppna och smaka nu? Nån som vet?

3 kommentarer:

Jana | FRÖKEN GRÖN sa...

Finns det inte bäst-före-datum på flaskorna då? Det är väl en sak om de är oöppnade och en annan när man väl har lättat på korken. Du kan ju ge bort dem i julklapp till någon annan eller till nyår om ni skall hem till någon?

Jag är också folkskygg. Antingen översocialiserar jag eller så är jag eremit liksom. Fast det trivs jag bra med.

LInnea sa...

åh jag är likadan... öppnad flaska måste stå kallt och baileys håller inte så länge tror jag, det är ju typ grädde i-- härsknar inte det?

☆Cel'Dara☆ sa...

Jag hittar inget bäst-före-datum på nån av flaskorna.. det är lite därför jag inte vågar öppna nu heller. Men det är väl lika bra att öppna och testa, man bör ju känna på lukten i fall det har härsknat eller ej...?