måndag, november 24, 2008

Slakt i vårt kök

(Foto:Cel'Dara)

Jag köpte ju en ny jacka i lördags, och beslutade mig därmed för att det var dags att en gång för alla förpassa min gamla jacka till soporna.
Dock har det inte blivit av förrän nu. Jag hade liksom svårt för att släppa taget om den. Det började med att jag plockade av den från galgen i lördags kväll och la den på bänken i hallen.
Igår kväll tänkte jag verkligen slänga den... men sen kom jag på att det vore ju väldigt synd att inte ta tillvara alla knapparna som satt på den. Så jag sprättade av dom. Och så blev jackan liggandes i soffan tills idag.
Idag kom jag på att det vore ju väldigt synd att inte ta tillvara lite av tyget. För sånt där canvasaktigt tyg är minsann ganska dyrt. Så jag hämtade saxen och började klippa av bakstycket. Elvis assisterade såklart. Det gör han alltid när jag ligger på golvet och klipper. Till mitt stora förtret givetvis!
Det som blev kvar av den stackars jackan ligger nu i soppåsen, väl nerknycklad så jag inte ska kunna ångra mig igen.
Nu finns det ingen återvändo, marsch ner i soprummet!

6 kommentarer:

Bettan sa...

Haha! Så typiskt dig! :)

☆Cel'Dara☆ sa...

Bettan: Jejeje... :-P

Sofie sa...

Svar: Tack så jättemycket :D och luuugn! blommorna ska vara vita ^-^ det var tanken redan från början :D

På Pricken Röd sa...

Vad kul att du tyckte om den! Vi har ett rött troll i vårat röda rum, blir säkert fint med ett grönt i er gröna hall! Glöm inte att "puffa" på det ibland ;)
Kram från Joanna & Andreas, På Pricken Röd

ingegerd sa...

haha ja är det inte för roligt,det är jättekul att hålla reda på 2 katter när man ska slå in julklappar,men du kanske känner igen dig!!=))ha det så gott!!

☆Cel'Dara☆ sa...

Ingegerd: Haha, omjag känner igen mig! Jag har fullt sjå att hålla reda på en katt när jag slår in julklappar så jag kan ju bara tänka mig hur du har det då! :-D