onsdag, november 05, 2008

Jag har en ny älskling


Nu är den här, min nya älskling.
Med andra ord så kom alltså min nya kamera idag!
Syns det att jag är nöjd eller? Hehe... ;-)

8 kommentarer:

Jana | FRÖKEN GRÖN sa...

Kul att se dig! : )
Det var snabb leverans på kameran.

☆Cel'Dara☆ sa...

Jana: Jag trodde aldrig att jag skulle fota mig själv vare sig i vårt tradiga badrum eller med glasögonen på.
Men jag var så ivrig med kameran så jag glömde nog bort båda delar! :-D

Linnea sa...

hehe är du också en sån person som fortfarande inte kan identifiera sig själv som en glasögon-person? Det är jag. Jag har alltid varit en linser-person... tills för 2 ½ år sedan då jag var tvungen att bli en glasögon-person.

söt hood och snygga glasögon tycker jag iallafall.

och du jag är helt lugn, Beckan har bara ögon för sin matte! ;) jag kan nog hitta en nästan lika fin hund till dig om du vill!? ;P själv står jag fortfarande på stand-by... och funderar på hur jag ska motivera min sambo till att vilja ha en hund till.... det går inte så bra just nu. =(

god natt =)

☆Cel'Dara☆ sa...

Linnea: Usch, nej. Jag är verkligen ingen glasögonmänniska. Tycker det är så obekvämt att ha dom på mig, har aldrig vant mig vid det!
Men linser är inte aktuellt för mig för jag ser inte så jättedåligt, inte ännu åtminstone. Så jag använder dom mest på jobbet eller ibland när jag läser. Och idag har jag ju hårdpluggat kameramanualen vettu! ;-)
Varför går det inget vidare med samboberarbetningen då? Jag menar, hur lyckades han med att INTE bli charmad av Steve??!

Dilldall-Nina sa...

Så hyggelig Å SE deg da ;0). Grattis med ny kamera!!!! Er det en Canon EOS 450? Jeg har en 350 + at jeg i en eller annen galskap kjøpte meg et 40 D her i høst. Brukte litt av min arv på dette 40 D. Vurderte nesten en 4 D, men så bra på at fota er jeg ikke ;). Veldig fornøyd med begge to kameraene, men jeg har ikke eksperimentert så mye ennå. Nå kan man jo snakke om livet før og etter systemkameraet.

Jeg er i samme glasögonsitasjon. Brukt briller - som vi sier på norsk - siden jeg var 19 - og har linser også...men liker ingen av delene. Bruker for det meste ingenting, men når jeg kjører bil eller ser på tv MÅ jeg.

Sier det igjen - veldig hyggelig å se deg ;0). Liker å ha en ansikt å knytte ord til.

klem til søte deg...

☆Cel'Dara☆ sa...

Dilldall-Nina: Ja, det är en 450D.
Jag funderade på att ta en 40D, mycket på grund av att den faktiskt känns mer som en riktig kamera. 450D är ju ganska så liten egentligen. Men jag har sparat så länge, så nu orkade jag inte vänta längre!
Har dessutom inte haft systemkamera sen den analoga tiden, och den kameran sålde jag för nästan 10 år sedan! (Vart tar åren vägen??) Så jag börjar lite smått med denna.. så får det kanske bli något mer avancerat sen när det är dags att byta upp sig. :-)
Kram

Sofie sa...

Gud vad jag inte alls hänger med, känns det som :) Är du nöjd med kameran då? :)

Och du mååååste lägga in fler bilder på dej själv - du är ju skitsnygg! Så det så ^-^

kram!

☆Cel'Dara☆ sa...

Sofie: Haha, tack ska du ha! *rodnar lite*
Men jag ser så tråkig ut så jag kommer aldrig få till såna häftiga bilder på mig själv som du har.. :-/
Jodå, jag är nöjd med kameran. Men jag har inte lärt mig alla funktionerna ännu.. men snart så! :-)
Och så vill jag redan utöka utrustningen med ett 50mm 1.8 och ett bra makro. Och stativ och blixt såklart. Men, men... man får ta lite i taget. Det är ju så dyyyrt! :-(