måndag, oktober 13, 2008

Prickigt till granen

Prickiga julgranskulor! Kan det bli finare? Tror inte det va? ;-)
Dessa kostar 35:- /st på Inreda. Vilket kanske är i saftigaste laget i och för sig. Eller åtminstone för mig. För jag vill ju fylla hela granen med såna här i rött och vitt! Dessa är bra för oss kattägare också eftersom dom inte är gjorda i glas. Oftast är ju tyvärr alla fina julgranskulor gjorda just i glas. Och i alla fall här hos oss är det totalt uteslutet med glaskulor. Våran Elvis är ju ibland mer vild än tam, och eftersom han aldrig har sett en julgran förr så kan jag tänka mig att kulorna skulle ligga rätt risigt till faktiskt. Bättre att ta det säkra för det osäkra då tänker jag.
Vi har aldrig haft gran här hemma eftersom vi inte riktigt vet vart vi skulle göra av den. Plus att vi inte har särskilt mycket pynt heller. Och då blir det ju genast ett dyrt projekt. Så varje år när dom rear ut pyntet efter jul har vi tänkt att vi ska köpa så att vi kan ha gran året därpå. Men det blir liksom aldrig av. För det känns ju helt skumt att handla julpynt efter jul!
Men pynt måste man ju som sagt ha, för det ser ju inget vidare mysigt ut med en gran där det knappt hänger nåt pynt. Men sen får det inte bli för mycket heller. Amerikanska julgranar på filmer ser ju inte kloka ut. Dom är ju oftast så överpyntade så man knappt ser själva granen. Blä vad fult!
(Foto: Susanne Woxén för inreda.com, Collage: Cel'Dara)

3 kommentarer:

Bettan sa...

Är du galen? Det kan aldrig bli för mycket pynt!!!!

☆Cel'Dara☆ sa...

Bettan: Är det nån som är galen så är det nog du själv! Pyntgalning! ;-P

Jana | FRÖKEN GRÖN sa...

Vi har heller aldrig haft gran och har ingen aning om hur djuren skulle reagera. Lewis kommer nog att buffa och kela omkull den och säkert klösa eller klättra i den också. Wonka kommer nog att välta den just för att han yr omkring här hemma och inte riktigt har koll på bakdelen. Mardrömmen är väl att han pinkar på den, ha ha.

Och vi har heller inget pynt. Men i år vill vi ha julgran!