söndag, oktober 19, 2008

Ombyte förnöjer...(?)

Överenergisk som jag har varit idag så har jag knåpat lite med bloggdesignen också. Ni som har kikat in ett par gånger under kvällen har kanske lagt märke till att jag ändrat en hel del gånger. Till slut blev det i alla fall såhär.
Vet inte riktigt om jag gillar det egentligen, men jag låter det vara i några dagar i alla fall.
Som tur är så går det ju alltid att ändra tillbaks igen om man känner för det. :-)

12 kommentarer:

Jana | FRÖKEN GRÖN sa...

Jag gillar båda två faktiskt. Fast ugglorna är härliga!

☆Cel'Dara☆ sa...

Jana: Jo jag gillar ju också ugglorna.. och dom är ju faktiskt också lite prickiga. :-)
Fast jag tycker det nya ser lite hysteriskt ut på nåt vis. Och så är jag osäker på färgerna. Jag tror att min skärm här hemma är lite för ljus, så frågan är hur det ser ut hos alla andra liksom...? När jag kollar på våra skärmar på jobbet så ser i princip alla webbsidor förskräckliga ut eftersom våra skärmar är kalibrerade efter framkallningsmaskinen.
Det är svårt det där med färger faktiskt... :-/

Jana | FRÖKEN GRÖN sa...

Jag kan hålla med om att det blir lite hysteriskt på något sätt. Men det är roligt med omväxling.

Nu fick jag julstämning. : )

Pjöller maja sa...

jag röstar på den nya rubriken jätte fin! med en ny bakgrund =)

☆Cel'Dara☆ sa...

Jana och Pjöllermaja:
Tack för feedbacken!
Det får nog bli så att jag behåller nya headern men byter tillbaks till min gamla vanliga bakgrund igen. :-)

LInnea sa...

Jag gillar ugglorna men prickarna ännu mer, kanske för de ter sig bättre på min skärm... det blev lite rörigt med ugglorna på min skärm för de syns knappt eller man ser inte vad det är. =) Jag har kanske för liten skärm?!

Linnea igen sa...

Fast jag gillar den nya rubriken måste jag tillägga - jättefin! Och den gamla är fin den med... jag är rätt velig av mig ibland... ;)

Tant Grön sa...

HEEEJ! Jag gillar oxå båda två, men jag skulle vilja se ugglorna i brunt eller grön :-) Självklart får du katten mäjla mig din adress på jenny.boquist@meandi.se så kommer den på posten.

pysselpralinen sa...

Jag gillar förändring och jag tycker du fick den riktigt bra. Tycker absolut du ska behålla den ett tag. Och jag menar du har ju lite prickar med där på ett hörn. ;-)

De där gardinerna med Babushkor skulle ju jag vilja ha!!! Fina verkar dom, även om jag inte ser mönstret på så nära håll. Nedrans att jag inte sett dom nånstans på Hemtex häromkring...

Kotteby sa...

Den nya är fin. Jättefin. Men jag saknar i och för sig körsbären.

;)

ingegerd sa...

jag tycker den med ugglorna!!ha det gott!

☆Cel'Dara☆ sa...

Kotteby: Jo, jag saknar oxå körsbären faktiskt... men det kändes som att dom inte passade in på den nya headern. Funderar dock på om jag inte kan få in nån liten döskalle eller nåt i alla fall för nu känns det för snällt lixom. Även om Rosie ser rätt tuff ut i och för sig.. :-)