söndag, augusti 24, 2008

Hemmastyling i miniformat

Kolla in den här fantastiska lekstugan!
Jag har aldrig sett en mysigare lekstuga, den har till och med en liten flaggstång utanför. :-)
Nu blev jag ännu mer taggad att renovera det där dockskåpet som står på vinden. Så snart kanske... :-)

4 kommentarer:

Mrs. b sa...

Tack för kommentarerna hos mig! Och nu när du sagt att du har en massa tyg liggandes hemma, så räknar jag med att få se nåt som du har pysslat ihop sen här på bloggen! T.ex. en strykbräde-makeover. :-)

☆Cel'Dara☆ sa...

Mrs. B: Tack själv, kul att du tittar in hos mig!
Jag kom på att det inte blir lika lätt för mig att byta strykbrädeöverdrag eftersom jag har en sån där modern en, med metallnät undertill. Men vem vet? Jag har ju en vecka kvar på min semester så kanske att jag drar fram symaskinen och syr ett nytt överdrag. :-)

Carola sa...

Jag har också ett dockskåp här hemma som jag tänkte renovera. Det är ett vanligt Lundby-skåp som jag hade när jag själv var liten. Har inte riktigt tid att ta tag i det just nu, men åh vad jag längtar tills jag får göra det, det riktigt kliar i fingrarna.

☆Cel'Dara☆ sa...

Carola: Det är ett gammalt Lundby som vi oxå har här hemma, fast det är min sambos systers gamla. Dock har hennes söner snudd på slaktat det.. så jag vet inte riktigt hur vi ska få det fint igen. (Taket förstört bland annat)
I värsta fall får man väl leta på loppis och hoppas att man hittar ett, nån gång. Hade vart riktigt coolt att inreda med riktiga designminiatyrer, och sen ha det som en liten installation i vardagsrummet. Åh, vad det kliar nu!!!