onsdag, augusti 20, 2008

Mission: Impossible(?)

Den här skrubben är vad jag och Sammi har ägnat en del av dagen åt att försöka strukturera upp. Inget kul alls faktiskt, men ett nödvändigt ont tyvärr.
Det är inte klokt vad mycket skit man samlar på sig när man har en sån här skrubb! På sätt och vis hoppas jag nästan att vi inte kommer ha en sån i nästa lägenhet.
Det händer nån gång om året att vi får för oss att ta ett ryck och rensa upp i skrubben. Men sen är det ändå bara fint och lagom mycket grejer ett litet, litet tag innan det är så fullt igen att man knappt kommer in där.
Men idag har jag varit duktig. Jag har slängt massor av grejer. I alla fall enligt mina mått mätt. Och imorgon ska jag fortsätta att (förhoppningsvis) slänga ännu mer. Och en del som är för fint för att slängas i soporna kommer läggas i loppislådor. För ifall vädret tillåter på söndag så packar vi in oss och våra gamla prylar i bilen och åker för att försöka sälja lite grejer på loppisen i Brunnsparken i Ronneby. Jag brukar inte bry mig så mycket om vädret annars, men ifall vi ska stå utomhus en halv dag så hoppas jag givetvis att vi slipper regn.
(Foto:Cel'Dara)

Inga kommentarer: