söndag, juni 29, 2008

Testresultat för WC-Duck

Nya WC-Duck Active gel Apple (som dom gör reklam för på tv just nu) luktar verkligen jättegott och fräscht. MEN.... den neongula färgen biter sig fast i toaletten och går knappt att skura bort. Ser ut som pensionärskiss ungefär... Hur fräscht känns det liksom?

10 kommentarer:

sara sa...

hahaha mer utvärderingar av toalettartiklar åt bloggvärlden ;D

Cel'Dara sa...

Sara: EXAKT min tanke oxå! :-P

Olga da Polga sa...

Hej ! Vad kul att du hittade till min hemsida ! Jag blir alltid så överraskad och förvånad när någon gör det ... jaa, vinthundar är vackra och Italienska Vinthundar är små otroliga väsenlika skapelser ! Det är en lycka att få ha dem nära...
Skall läsa runt här och titta på dina foton ! Ha det bra önskar Anna med vinthundsflock !

Cel'Dara sa...

Olga da Polga: Tack för besöket! Jag hittade din sida när jag sökte efter italienska vinthundar. Jag letar med ljus och lykta efter någon här i närheten som har italienare. Verkar tyvärr inte så lätt. :-(

Olga da Polga sa...

fjärde inlägget inom fem minuter ( typ ? )från mig ...kolla på http://www.sriv.se/ Svensk Rasklubb för Italiensk Vinthunds hemsida - där finns det en del länkar till uppfödare i Sverige...annars "min" uppfödare bor i Sölvesborg ( är ej så bra på geografi ) men det ligger neråt iallafall, en Italienarkompis bor i Växjö m.m... Jag hoppas du finner nån att hälsa på ! Har du vägarna hit upp är du välkommen ! - De är helt underbara hundar som man måste träffa på riktigt för att förstå hur de är ... Lycka Till !

Cel'Dara sa...

Olga Da Polga: I Sölvesborg??! Det ligger ju bara 3 mil härifråm och är förresten där jag är uppvuxen, att jag har missat detta är ju helt otroligt! Måste kollas upp genast! :-)

Linda sa...

får jag låna bilden på fiket?? det verkar ju vara ett måste-besöka-någon-gång-fik =)

sara sa...

svarade på kommentaren i bloggen, tackar för den :D

Tonårsmorsa sa...

Ja, det låter ju mindre fräscht! Jag slutade köpa de där som man fäster i toakanten när min mamma påpekade att det fastnar bajs och annat onajs i dem... Känns inte heller helt fräscht längre. Bättre med de man har på andra ställen i badrummet, som på kaklet, som den jag köpt idag! :-) Kram!

Cel'Dara sa...

Tonårsmorsa: Det där med bajset har jag aldrig tänkt på faktiskt. Fy va äckligt! Tur att jag ladrig köpt såna, jag med min bacillskräck! Haha!
Ödlan var förresten fräck. :-) Jag köpte en röd sån för ett tag sen, men den luktade för starkt så jag fick slänga den. :-(
Kram