onsdag, oktober 31, 2007

Jag är faktiskt hyfsat nöjd...

...efter mingelkvällen igår. Det kom ju inte jättemycket folk. Men säkert en... 70(?) pers i alla fall. Sålde några Gloss Booster och fick in ett par beställningar. Delade ut lite kataloger oxå (men har typ 15 kvar! Om nån vill ha så bara hojta till för all del!) , så förhoppningsvis dimper det in nån mer beställning snart. :-) *hoppas, hoppas*
Funderar på att anmäla mig till hudvårdskursen den 7:e för det hade vart kul att lära sig lite mer om det. Så så får det nog bli. :-)
Annars är det väl rätt bra. Massa stress på jobbet just nu; skolfoton, hemsidearbete, och julgrejer som börjar ramla in. Jag blir så kinkig när det är stressigt! Och värre kommer det ju bli.. Fast det ska väl gå det med. Det brukar det ju göra!
Smärthanteringskursen på onsdagarna känns inte så jättegivande, så den funderar jag på att hoppa av. Känns inte som jag har tid heller för den delen. Känner mig bara stressad när jag ska dit. Plus att jag har missat ett par ggr och kommer missa minst två till när jag ska iväg på annat. Så då känns det ju inte som att man tillför så mycket till gruppen iaf...?
På lördag ska vi åka till kyrkogården och pynta hos lilla farmor. Ska köpa ett fint mosshjärta att lägga där och tända ett ljus såklart. Jag undrar när (om?) saknaden ska kännas lite lättare att hantera. Det har gått 1½ år men fortfarande känns det lika outhärdligt svårt ibland. Min älskade lilla farmor... Minnet av dig lever kvar i mitt hjärta för alltid.

2 kommentarer:

Tonårsmorsa sa...

Läser din blogg och tycker det är lite läskigt att jag förlorade min farmor också för ca: 1 ½ år sedan!!

Svar på din kommentar: Cel’Dara: NU vet jag vem han är! Jag som sett en hel film med honom här hemma, men minns inte hans namn…! vhttp://youtube.com/watch?v=UMP47PHTAgY

Tonårsmorsa sa...

Kommentarsvar igen:

Cel’Dara: Nej, du har rätt! Jag skrev aldrig i min blogg om när farmor gick bort, men det var i Maj 2006. Kram!