torsdag, september 28, 2006

Nu är det VANSINNIGT

...länge sen jag uppdaterade den här bloggen. *skäms*
Får se om blogginspirationen infinner sig igen nu när jag ska börja mitt nya, sundare liv. (Börjar på gymmet nästa vecka.)
Den som lever får se! Som för övrigt DiLeva svarade när Aftonbladet frågade honom häromveckan ifall han hade tänkt gå och rösta. Han är ju för skön den mannen! :-)
Han har alltid fascinerat mig på nåt sätt. Inte för att jag kan påstå att jag gillar hans musik nåt vidare, för han sjunger ganska illa faktiskt. Och alla låtarna låter nästan likadant. Men hans personlighet har jag fastnat för. Synd bara att många som intervjuar honom är hånfulla och taskiga. Precis som om dom trodde att han är för trög för att fatta när folk bär sig illa åt. Sånt kan jag bara inte med.

På jobbet börjar det bli högsäsong igen. Snart börjar skolfotona välla in, och jag har precis gjort klart julgrejerna till hemsidan. Nästa helg är det Kulturnatt här i stan och då ska jag jobba och sitta i juryn på Fotomaran. Jobbigt, fast kul! :-)

Denna helgen kommer att spenderas hyfsat stillsamt med lille Elvis. Sammi är på fiskeresa med polarna tills på söndag... så lite ensamt känns det allt. Tur att jag har Elvis iaf! :-)

1 kommentar:

Andreas Mattisson sa...

Gym? Vilket gym är det du belastar kroppen på? =)

Funderar på om man skall använda jobbets träningslokal ett tag nu tills man börjat komma igång igen =)